Sobre nosaltres

Fundat el 1989, Sellarès & Boada és un estudi d’arquitectura especialitzat en interiorisme, reforma d’habitatge i rehabilitació.

Serveis

Oferim serveis integrals de reforma, rehabilitació i decoració d’habitatges i locals comercials, des de la conceptualització i projecte inicial, fins a l’execució i construcció del projecte.

Com treballem

Partint de les necessitats dels nostres clients, proposem solucions completes que duren al llarg del temps i que encaixen a la perfecció amb l’objectiu buscat.

Primer contacte

Partint d’un primer intercanvi d’impressions, fem una visita a la casa o local per reformar, prenem mesures i creem un pre-projecte d’arquitectura i interiorisme.

Projecte

Utilitzem les últimes novetats en visualització de projectes en 3D. Això ajuda als nostres clients a veure el resultat final de l’obra i ens ajuda a fer reajustaments en el projecte segons la nostra experiència i els gustos de cada client.

Treball

Acceptat el projecte, el nostre equip d’industrials s’encarrega de l’execució de l’obra. En tot moment, hi ha un seguiment del nostre equip, que s’encarrega de donar actualitzacions de progrés als nostres clients.

Finalització

La nostra experiència en interiorisme, dóna una solució completa a qualsevol projecte. El nostre equip d’interioristes assessora els nostres clients en la decoració i acabats en qualsevol projecte.

Equip

Liderats per Josep Sellarès i Imma Boada, i juntament amb tot l’equip, hem dut a terme més de 500 projectes al llarg de la nostra vida professional. Estem especialitzats en arquitectura, decoració i interiorisme, per això liderem projectes de principi a fi.

× ¿Te ayudamos?